Hartsema & Bakkenist

Hans Hartsema

Telefoon: +31 (0)6 25 111 271

Hartsema & Bakkenist Arnhem
Van Lawick Van Pabststraat 64
6814 HK Arnhem.
Telefoon: +31 (0)26 370 56 16
Mobiel:    +31 (0) 6  25111271

 

Op deze pagina vindt u allerlei nieuws omtrent Hartsema & Bakkenist, Makelaars in Commercieel Vastgoed.
H&B is regelmatig op zoek naar getalenteerde jonge vastgoedprofessionals en stagaires. Zelfstandigheid en doorzettingsvermogen zijn van groot belang naast betrokkenheid en leergierigheid. Werken voor H&B vereist een creatief karakter met "hands-on" mentaliteit. Ben je geïnteresserd, stuur dan een CV met pasfoto en heldere motivatie naar: info@bakkenist.net ter attentie van Hans Hartsema.

B&P was voorheen jarenlang in Utrecht gevestigd op de Maarssenbroeksedijk 19 (begane grond). Thans is de vestiging verplaatst naar Arnhem en verder gegaan onder de naam HARTSEMA & BAKKENIST, Makelaars in Commercieel Vastgoed.
HARTSEMA & BAKKENIST is in Arnhem gevestigd op de Van Lawick Van Pabststraat 64 (2e verd.)

Deventer, Nijhoffgaarde 62 VERKOCHT ten behoeve van transformatie naar 12 woningen
Multifunctioneel gebouw 'Piccolo' in de wijk Platvoet te Deventer. Dit uitstekend onderhouden voormalige schoolgebouw is nadien in gebruik genomen als centrum voor jeugdhulp- en zorgdienstverlening. Bestemming maatschappelijke doeleinden. 20 parkeerplaatsen op eigen terrein. Perceel 2.986 m². Vloeroppervlak ca. 1.035 m². Het gebouw is verkocht. Nadere informatie verkrijgbaar bij adVicus te Deventer, de heer J. van den Adel.
DSCN0107.JPG - 1,38 Mb hoofdfoto.JPG - 1,26 Mb

H&B biedt in samenwerking met IP-telefonie de mogelijkheid om bedrijven te voorzien in een snel, financieel aantrekkelijk en op maat gemaakt totaalpakket op het gebied van telefonie- en ICT-diensten.
Voor meer informatie, klik op het logo.

Kijk ook regelmatig op www.bedrijfsruimte.org
Op deze site plaatsen wij afwisselend (collegiaal) vastgoed aanbod ten behoeve van onze opdrachtgevers.
Momenteel staan op www.bedrijfsruimte.org diverse fraaie kantoorkamers te huur in prominente gebouwen en allen beschikbaar in Arnhem Noord in de prachtige omgeving rondom Park Sonsbeek.
Nadere informatie verkrijgbaar via ons kantoor 026-370 56 16.

Vianen, De Limiet 15
Het Business Center Vianen is verkocht!


Beleggingsobjecten
H&B biedt regelmatig beleggingsobjecten te koop aan namens haar relaties. Op de aanbodpagina staat het actuele beleggingsaanbod niet vermeld. Voor nadere informatie verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor in Arnhem.
Daarnaast zijn wij ten behoeve van een relatie geïnteresseerd in volumineuze paketten woning- en winkelbeleggingen in en rond het Amsterdamse ringweggebied naar de binnenstad. Nadere informatie is verkrijgbaar via Hans Hartsema op 06-25.111.271 of hans@bakkenist.net